Politica de confidentialitate

Cine suntem noi?

Profu’ de Covoare este responsabil de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse.

Potrivit legislatiei, noi suntem un operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile tale personale.

Cine esti tu?

Potrivit legislatiei, tu, persoana fizica beneficiara a serviciilor si/sau produsele noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu compania noastra, esti o ,,persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. 

Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a-ti permite sa iti exerciti cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si tu, persoana vizata.

Angajamentul nostru

Protectia informatiilor tale personale este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul sa respectam legislatia europeana si nationala privind protectia datelor cu caracter personal, in special Regulamentul (UE) 679/2016, cunoscut si sub denumirea de GDPR.

Schimbari

Putem schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

Ce fel de informatii colectam despre tine?

Atunci cand navighezi pe site-ul nostru, completezi formularul de contact, ne transmiti o solicitare pe e-mail sau ne contactezi in orice alt scop si pe orice alt canal de comunicare, ne vei comunica urmatoarele date personale, pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse, cum ar fi:

Numele si prenumele
Adresa de e-mail
Numarul de telefon
Compania pe care o reprezinti
Comenzile plasate

Este posibil sa colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum:

Adresa IP
Navigatorul de internet
Locatia
Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru
Alte informatii despre tine